Wanna go somewere

Oj oj oj vad sugen jag vart på å resa:) Tänk bara få utforska världen och uppleva och bli världsvan:D Fan vad jag ska göra det nån vacker dag:D Vore så jäkla fränt å bara åka och utforska världen och se vad den har å ge en:D Men jag har ju en liten stund på mig med tanke på min ålder, synd bara att jag är så otålig:) Men en sak är iallafall säker och det är den att jag ska absolut fara iväg och studera till Arkeolog:) Och sen resa runt i världen:D Vor ännu bättre:D Men en sak i taget iallafall, men nu suktar jag iallafall efter äventyr:) Vill verkligen inte leva som en svensson, uscha vad tråkigt, nä innan jag ska ta det lungt det är när jag inte kan gå längre:P men det vore trevligt å bara åka utomlands till typ australien också:) Men det får bli när jag får råd eller när jag kan åsså vidare:)

Men nu får man leva det vardagliga livet ett tag:) Men man måste ju börja snart å förbereda sig för innan man åker borde man ju lära sig nå mer språk och så, så man inte far helt illa ut:P Men det är nog lungt:) Har börjat försöka lära mig Japanska nu:) Är ju jäkligt cool faktiskt:) Men än så länge så kan jag bara hur jag presenterar mig:)

Kon'nichi wa, Watashi wa Erikku Rindekubisutsu desu. Hajimemashite
(Hej)                  (Jag är Erik Lindkvist )                     (Trevligt att träffas)

Det är coolt med Japanska:D

Älgjaktsvecka

Nu försvinner jag till stugan en vecka på älgjakt:) Och det betyder ju förståss ingen dator, och det är ju lite tråkigt men jag tror jag överlever:P Kommer ju ha en del å göra:) Men men kommer ju hem på fredag och då får man väl se vad som händer:)

See y'all soon!!!!!

Fun In Tallåsen:)

Ikväll har jag varit hos Josefin och gayat lite med lösnaglar och löshår:) Men det var kul som fan:D Sen så kollade vi mycket på youtube och Josefin visade mig en massa bloggar:) Hon är lite blogg nörd men söt ändå:P Sen så gick vi vidare till sängen om ni fattar;) Eller vänta det var i min fantasi.. typiskt:P Aja men det var iallafall en skit trevligans kväll:D Jag fick till och med spela morfar ett tag som dansade med en hola hola tjej;)
Funderar på å börja titta på Idol igen:P Det är ju när det mest spännande börjar:D Tänkte titta ikväll men orka inte:P Tänkte kolla på finalen iallafall men jag och Josefin missa den tyvärr:P Vi spela keyboard istället eller nått sånt:P

Men men tiden rinner som vanligt iväg å nu ska jag kika lite på Supernatural innan jag går å lägger mig:P Måste ju upp och kolla på Loffe cupen:D God natt:)

I feel like my Tony the tiger would say, GRRRRRRRREAT

Hmm:P Ibland känns livet ganska segt:) Men man kan ju må bra ändå:) Magnus kommer ju snart hem och det är NAJS:D Längtar tills vi ska ut på Järnvägs å ragga brudar:D åt mig då eftersom han har Julia host host;)
Men annars är det som en valig vardag här omkring, ingenting händer:P Men snart är det snö och då är det inte länge tills en viss Mr. Lindkvist fyller 20:D Ohh yeah ska ha världens största partaj, kanske:P Men måste ju ha nått:) Sen så om jag köper skoter så blir ju det ett fin grej under vinter å:D
Vinter är härlig på många sätt:) Man har angling, skoter, enskogen öhhh angling och.... skoter... Jo jul har man ju också:D och öhh hmm..... skoter men ändå:) Det kan ju vara ganska mycke annat najs också fast jag inte kommer på det just nu:P Pingisen har ju också börjat:) Den enda sport man varken behöver vara atletisk eller snygg för å spela:D Och det är ju super kul också:D Jag och Jon vann mot Anton och Alert med 11-1 sist:D Helt sjukt:D
Och i helgen är det ju Loffe cup och då ska jag se Linus köra:D Faaaan vad bra han e på å köra:D Han fick just en spritt ny 09 KTM som han kör järnet ur:D Fan annat det från mig typ:P hehe;) Men det ska bli kul å se när han vinner:D Och sen så är det ju Älgstudsarbal och då kommer ju till och med Janne Krantz på Föne Bygdegård:D Kommer bli Awsome:D Men då måste man ju dricka igen som jag typ gjort varje helg nu hur länge som helst:P får ju lite dåligt samvete när jag super för mycket:P Men full ska jag bli och kul ska jag ha:D Så är det bara:)

Nää nu ska jag nog kolla lite på lite serier:)


Love me or hate, I am who I am!!!

We all die young

Nä nu så är man lite trötter:) Sitter och lanar lite med grabban:)

You know I'm a cool cat som spelar WoW, alla coola snubbar spelar ju WoW vad jag vet.. host host:)
Nä men det är kul å spela ibland sådär, inte å sitta och nörda. Fast det gör man ibland ändå:P
Jäkligt kallt är det ute nu, är ju till och med frost ute. Och det är ju skitans skönt:D Då blir det ju snart snö och SKOTER:D Fan vad jag vill ha en skoter i vinter:) Planerar å köpa en Polaris Pro X2 men det känns som bara en till grej som jag kommer å ha sönder. Men man måste ju chansa ibland å:P Fast förra gången vi hade köpt en skoter. Det var en Venture 500 och då skulle vi sladda lite med den men jag skulle filma så då fick Magnus göra det istället:) Och alert börja och han snurra runt och klara det, Sen gjorde Jon samma sak, men när Magnus kom så klara han det inte riktigt så han vände å skulle försöka igen, Och när han kommer till kurvan och börjar så voltar hela skotern runt ett varv och delar flyger:P Hade väl haft skotern i en vecka eller nå:P Då kändes det inte så kul:P
Har inte så tur med grejor jag äger:) aja skit på er nu ska jag fan med sova:D

God natt och smell u later



Here I am know:)

Va skönt det känns nu:) iallafall lite:P
Problemen löser upp sig och försvinner, tur är väl det iallfall men fortfarande en massa magvärk över allt som är, men det försvinner väl det å förr eller senare, antagligen iallafall.
Gud har sina små lekar med oss:P Tyvärr men man får ta smällarna och bara ta sig vidare i livets stora spel:) Men när man har kommit till dom högre nivåerna blir det oftast bättre tills man gör ett felsteg och poff Game over, bara å börja om från början igen. Men så är det. Bara å acceptera och försöka vara så positiv som man kan:) Det blir så mycket roligare då:)

En sak jag och alla andra helt säkert hatar är känslor. Dom kan vara så bra att ha ibland och ibland önskar man att man vore känslolös. DUUH borde nån säga till mig nu men alltså orkar bara inte med känslor ibland. Man sårar så jäkla många pågrun av känslor, och hur vad är det som styr om man blir sårad jo känslor och alla blir sårad en eller annan gång på ett eller ett annat vis och då blir det en annan jäklig känsla... Deprition som också är en jävligt förbannad dum känsla å känna, Tänk om man bara kunde känna dom bra känslorna. Fast då skulle man kanske inte uppskatta dom bra känslorna förståss men ibland känns det bättre om man bara kunde känna sig glad hela tiden istället för deppig, ledsen, sur eller arg. Låter som ett fyllo just nu:P

Nä idag har det varit bra faktiskt minus nån surhets stund men ändå. Slutade tidigt från jobbet och sen så vart jag bjuden på mat av Elina på Kick Saloon(Världens bästa resturang) och det säger man ju knappast nej till:) Är ju lite halv dyrt där men är så gott så det är lätt värt pengarna:) Sen har vi farit runt lite och pratat och det var ganska nödvändigt. Sen nu sitter jag här och lyssnar på Petri Vehviläinen - Here I am now, Han är grym:)


Miss you more then u realize and it driving me crazy:)


RSS 2.0