Here I am know:)

Va skönt det känns nu:) iallafall lite:P
Problemen löser upp sig och försvinner, tur är väl det iallfall men fortfarande en massa magvärk över allt som är, men det försvinner väl det å förr eller senare, antagligen iallafall.
Gud har sina små lekar med oss:P Tyvärr men man får ta smällarna och bara ta sig vidare i livets stora spel:) Men när man har kommit till dom högre nivåerna blir det oftast bättre tills man gör ett felsteg och poff Game over, bara å börja om från början igen. Men så är det. Bara å acceptera och försöka vara så positiv som man kan:) Det blir så mycket roligare då:)

En sak jag och alla andra helt säkert hatar är känslor. Dom kan vara så bra att ha ibland och ibland önskar man att man vore känslolös. DUUH borde nån säga till mig nu men alltså orkar bara inte med känslor ibland. Man sårar så jäkla många pågrun av känslor, och hur vad är det som styr om man blir sårad jo känslor och alla blir sårad en eller annan gång på ett eller ett annat vis och då blir det en annan jäklig känsla... Deprition som också är en jävligt förbannad dum känsla å känna, Tänk om man bara kunde känna dom bra känslorna. Fast då skulle man kanske inte uppskatta dom bra känslorna förståss men ibland känns det bättre om man bara kunde känna sig glad hela tiden istället för deppig, ledsen, sur eller arg. Låter som ett fyllo just nu:P

Nä idag har det varit bra faktiskt minus nån surhets stund men ändå. Slutade tidigt från jobbet och sen så vart jag bjuden på mat av Elina på Kick Saloon(Världens bästa resturang) och det säger man ju knappast nej till:) Är ju lite halv dyrt där men är så gott så det är lätt värt pengarna:) Sen har vi farit runt lite och pratat och det var ganska nödvändigt. Sen nu sitter jag här och lyssnar på Petri Vehviläinen - Here I am now, Han är grym:)


Miss you more then u realize and it driving me crazy:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0