GUUUURKAAA

Sova är skönt å det skall jag göra snart för det är ju det man gör när är trött men tänkte ändå skriva om att jag inte har nått att skriva om idag så gör som jag och sov

おやすみなさい

THIS IS HALLOWEEN





Den här låten har verkligen fastnat i huvudet på mig så jag bara måsta lära mig den på piano.

Synd bara att det är jul nu men aja filmen heter ju faktiskt The Nightmare before Christmas så så illa är det inte^^

Otrohet

Jag satt hos Magnus igår och kom över en av hans brors gamla Slitz tidningar och när jag satt där och bläddra hittade jag 5 starka själ varför man ska vara otrogen så jag satt och läste igenom dom där anledningarna och kom fram till följande.
För det första kan jag inte kalla det där 5 starka själ utan mer dom 5 enda själen som inte funkar alls till alla, Jag menar t.ex att man skulle få ett erbjudande man inte kan säga nej till, det finns inga erbjudande man inte kan säga nej till egentligen om man älskar sin flickvän, då ska det vara att man inte tycker om henne eller snarare hatar henne om man ska vara otrogen mot henne och då är det väl inte ens meningen att vara tillsammans överhuvudtaget.

Ett annat alternativ hämndsex och det tyckte jag var lite intressant men det är ju minst lika meningslöst för han beskrev det som att först skulle hon ha sex med nån och jag skulle få reda på det och sen skulle jag ha sex med nån och göra så hon fick reda på det och sen skulle hon och jag hata varandra och förhållandet skulle inte hålla och då gjorde man visst fel för så här skulle man egentligen göra, Att hon har haft sex med nån annan jag förlåter henne sen har jag sex med nån annan och berättar det aldrg för henne och då skulle visst hon och jag leva lyckligt för alltid och det var nog det ABSOLUT dummaste jag hört för att om nån skulle vara otrogen mot mig från början skulle jag aldrig mer kunna lita på henne så då spelar det ingen roll om jag är otrogen tillbaka, jag skulle absolut inte vilja vara tillsammans med henne längre för att hon skulle äckla mig som fan, jag skulle aldrig vilja kunna sjunka ner till hennes nivå för att få hämnd. Men om vi nu antar att "hon" har haft sex med nån annan och att jag gjorde det här hämd sexet för att få tillbaka så beskrev han att jag skulle ha mycket bättre självförtroende och bättre samvete som om han skulle känna alla i hela världen men alla är ju olika så jag t.ex skulle inte ha bättre samvete alls utan snarare mycket mycket sämre och självförtroendet skulle vara i botten för att jag skulle tycka att jag vore en sån dum människa.
Som jag tror det så kan man inte älska nån om man skulle utsätta förhållandet för det här. Det vore som å hoppa ner för ett stup, man bara faller och faller tills man hamnar på botten och bryter alla ben i kroppen och då är det omöjligt att komma upp igen så man ligger där tills man tillslut dör.

Hade en nästan normal dröm idag också för en gångs skull,  drömde att jag var på simhallen och hade haft fotboll och att jag skulle på bibloteket på cafeterien och handla med Christian Sjöberg och Fredrik Berbres när jag ser Magnus (En utan hår) på skolplanen och vi ska göra nått men det slutar med att han ramlar och slår huvudet så han börjar blöda så jag hjälper han in och tvätta bort det och han gråter och jag med och båda skäms för vi är 20 och gråter och alla små ungar som skratta dom buttade vi omkull, haha det var en "normal dröm" för mig för annars brukar dom handla om annat hemskt.
Men nu ska jag kila

Kwaheri

jahaopp

Så det kan bli med allt och hur man verkligen kan förändras bara på några timmar egentligen.

Då var Julafton så gott som slut

Årets julklappslista

1. Mobil adapter till bilen
2. Svarta och vita strumpor
3. Kalsonger
4. Dvd filmer(Robert Gustavsson och Björn Gustavsson)
5.Hårspray
6.Hälge tidningar
7. Mjölkchoklad
8. Undetställ
9. Skjorta(se bild)
10.Kontanter 2500 kr



Måste lära mig posa tror jag^^



Christmas hos Erik:)

Det är inte över än men tänkte sammanfatta lite ändå.
Först å främst så fiska jag på morgonen, den traditionella Föne anglingen på Julaftons morron och där hade jag världens otur.
Jag klev upp på morgonen och packade det sista och kom iväg till kl 8 sen kom jag fram till Anton och hämtade honom.
När vi kommer fram till isen så börjar jag köra ut men det är lite tungt så vi åker igenom isen men det är inge djupt utan det är mer som ett kärr som jag kör ner i och står och slirar ett tag(Med fyrhjuling) sen så tar vi av vagnen och vänder den och jag kör fram och kommer upp och vi bestämmer att Danne ska ta den med sin fyrhjuling så jag hoppar av min och går dit och hjälper dom men det funkar inte för att själva fast sättaren på vagnen har frusit fast och går inte att få upp så vi tar av grejorna och går ut på isen och lämnar vagnen där.
Jag startar fyrhjulingen och börjar köra men då slirar den bara åt vänster och jag tänker "Va fan är det så halt" men då märker jag att vattnet och kärrdelarna har gjort så att det högra däcket har frusit fast så jag och Albert står där hur länge som helst och försöker fixa det men till slut får vi ringa "FADER".
När Pappa kommer dit så har han med sig en blåslampa och eldar bort isen på både vagnen och fyrhjulingen så allt funkar och vi säger hej då till pappa och börjar fiska..ÄNTLIGEN.

Vi sitter där och har trevligt och jag försöker hjälpa Danne med att köra fyrhjuling men det går inte alls. Sen är det dags för av färd utan en enda fisk men det gjorde inge för vi hade trevligt ändå, så vi packar alla grejor och ger alla ger sig iväg och jag och anton är dom sista på isen och när vi ska iväg då hade det VÄNSTRA jäkla däcket frusit fast men som tur var så hade Anton nå varm saft så vi smälte bort isen med det och gav oss iväg hemåt.

När jag kommer hem så tar jag det bara lungt och börjar inte ens göra i ordning håret innan alla är här och vi äter ett förbaskat gott julbord och Linus spöar mig på Tekken 6 " Visste att jag inte skulle lärt han att spela med Eddy" sen så blir det Kalle Anka och jag kommer på att jag inte ens har slagit in alla julklappar än så jag sätter mig klipper och donar i min ensamhet på rummet, sen så går jag ner och tittar lite på Kalle och restan av gänget men tröttnar eftersom att man sett det alla år det gått nästan så jag går upp och skriver lite blogg istället och nu snart så är det julklapps utdelning för nu tog just Kalle och gänget slut så nu måste jag dra, Får se sen vad man får för kul och antagligen kommer det upp här så GOD JUL så länge.

Tot siens så syns vi sen:)

Christmas and some jingleballs







Alert och jag var på Elinas Lucia och dom sjöng så vacker(host host)





Fan vad länge sen, men har typ bara gamla kort. Ska börja ta nya nu!



Jul igen

Nu are det christmas time lite svengelskt sagt

Och det är också vinter så det betyder bara en sak... eller egentligen många men t.ex


GLX LYNX FINLANDIA!!!!

Å nå Arctic Cat strunt


Vilka tider, inspelning av Supär Kåpps




Lite sånt här får man hoppas på i Vinter:)

Drömmar är konstiga

Jag hade som vanligt en konstig dröm igår natt, det är bara jobbigt för dom är alltid så jäkla konstiga men så har jag börjat fundera om mina drömmar egentligen reflekterar mitt liv och ju mindre komplicerat mitt liv är ju normalare är mina drömmar. För t.ex så drömmade jag igår (vad jag kommer ihåg) att jag var på en bar och skulle äta mat och innan jag kunde göra det måsta jag se nått sorts monster och kaboom  så är jag i våran ladugård med en tjej(Ingen aning vem) med monstret och det jagar oss och det enda sättet att döda det är att få ut den i solen så vi går ut och den kommer efter och huvudet exploderar på den men ändå så blir det kvar på nå vis.

Sen så går vi in och pratar med det besegrade monstret och den säger att vi ska passa oss för det kommer nya monster och kommer att bränna ner vårat hus så vi springer ut till min BMW och tänker åka därifrån och jag hoppar in i bilen men den andra dörren till passagerar sätet är låst så tjejen kommer inte in och jag ser hur monstrerna närmar sig bakom oss och hur hon skriker på hjälp och att jag ska låsa upp dörren och jag försöker men av nån konstig anledning sitter jag och trycker på knappen som får upp rutan istället och sen så springer hon iväg och jag ser hur monstret är skit sur på mig och är påväg att gå till min dörr och sen känner jag bara hur jag ger upp och hoppar ut ur bilen och då blir allt svart och jag känner mig död och då vaknar jag.

Det konstiga med den här drömmen är att alltid när jag brukar dö i drömmar så brukar jag alltid typ leva och kunna resa mig upp ungefär som att dom misslyckas att döda mig men nu kände jag mig verkligen död. Och nu är det till att tyda den här drömmer vilket jag i och för sig redan gjort men tänkte se om nån mer kanske hade nått att tillägga och i och för sig har ju jag den fördelen att jag vet vad som försigår i mitt liv. Men jag är ingen expert så man vet aldrig vad som händer. Det kan betyda för mycket.

Well well well


RSS 2.0