Varför ska allt hända mig för:(

Jag, Josefin Mattias och Jennifer skulle fara och köpa lite godis bara, fan vad kan hända?? Jo allt:P
Sen så tänkte vi ta en ragg för att åka lite BMW;) påväg till yg märker jag att däcket är lite konstigt så jag hoppar ut och kollar och ser inget:P Men jag vänder ändå utifall:P Och påväg tillbaka... PANG... Så lossnar hela vänster framdäck och bilen far ner på backen och glider 20m, FAN jävla kuk:P Och värst av allt var att det var mitt fel göt jag hade inte dragit åt muttrarna ordentliget... Sen måtta på allt så när jag väl får under domkraften( har en speciell som ser ut som en pinne) och lyfter bilen så har jag glömt parkerings bromsen och hela bilen far fram och glider 2 m till och min domkraft vriders sig och fastnar så pappa får komma å hjälpa.... Fan för att bara köpa lite godis:) aja nu får jag iallafall nått å skriva:P Men vi fixade det men 2 bultar försvann så får ta det försiktigt ett tag:P Och det blev lite skador på däcket och på framskärmen:P Men skitsamma:) Det gick bra med alla;D

Ilska

GARGH vill jag bara säga, så mår jag just nu. Fan vad allt ska vara komplicerat, Varför kan inte alla bli lycklig istället för att bara nåra ska bli lyckliga. Men så är det väl med livet.
Vissa blir lyckliga och vissa olyckliga. Fast än att man vrider och vänder på allt för att hitta en lösning så blir dom aldrig nöjd. Skitsamma det skiter sig i slutändan ändå

Så positiv känner jag mig just nu och det är aldrig roligt. Blir så av då helt enkelt, vill varken prata eller nått. Usch vad det är tråkigt, ähh va fan får ta och hitta på nått nu så man blir lite gladare:) Nya avsnitt av TaaHM, BBT, HIMYM och Heroes har ju släppts idag så man får ju iallafall lite underhållning:)

Nä fy fan det var nog allt för idag. Ska ta det lungt med bloggandet i början har jag bestämt.

Tjineling


Dagens ord: Vid världens ände väntar bara nya problem

Its in my heart and in my thoughts:)


So what now

Faaan va svårt det ska vara å välja namn egentligen, och efter det tema och sen vette fan vad jag egentligen ska göra:P Är ju en skaplig noob på detta måste jag ju säga, Deeeb betyder för den delen "Detta E Eriks Egna Blogg" Whieeo vilken fantasi man har, orka inte sitta å tänka så mycket på det, för namnet har egentligen ingen betydelse, Det är innehållet som räknas:)

Men skitsamma, Nu måste jag nog ta å fixa till den här bloggen lite för " Den ser förjävlig ut", kan ni inte den frasen så har ni missat en skitans (För en gångs skull) bra svensk film, svenska filmer annars suger ganska stort, iallafall alla nya. Det kanske finns en och annan bra film som just ha gjorts men det är förjävla sällsynt med en bra svensk film och om den är bra så kan den fortfarande inte ge samma känsla som en bra t.ex Steven Spielberg film ger, Ser man en sån film och är inne i den så kan man inte släppa taget heller, men helt enkelt fastnar i alla känslor man får när man ser en bra film.
Speciellt på Bio. Älskar känslan man har när man sett en bra film på bio och när man lämnar biografen:) Känns som man kan lyckas med allt, med alla ens drömmar och varför inte pröva när man bara har ett liv å leva:)

Aja där är ju en del av vad jag tycker och tänker, kanske inte är så bra men jag är skit trött just nu också å ska sova så skit samma:)


Dagens Ord: Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore and dream.

Mark Twain

RSS 2.0