Läskigt ibland:)

Verkligheten kan vara läskig ibland, tänk ändå...

Som på film t.ex, När hjälten har överlevt ett stort äventyr som att döda ett jätte stort monster och det var as nära att han dog men han överlevde och sen typ är filmen slut men vad händer efter kan man undra han kommer kanske hem och sen när han ska gå och köpa mjölk blir han påkörd av en buss... fan vad fantasi dödande ändå men så kan det ju va.

Ett annat kul exempel är ju också vad som händer när filmen är slut som t.ex om hjälten och tjejen kysser varandra och sen är filmen slut då kan man ju undra vad som händer efter det. Det kan ju bli t.ex att när dom slutar att kyssa varann så tittar dom på varann och sen är det tyst och han säger till slut " Okeeeeey... akward". Filmer borde inte vara så kort men ändå borde dom de.
Tänk om man skulle få se varenda ögonblick vad som händer. Det vore sugit för då skulle man få se när dom as heta brudarna som man bara kan drömma om att få göra saker som man helst vill slippa för dom är ju ändå mänsklig och människan har behov som man inte alltid veta av fast alla vet att man gör de.
Det är faktiskt lite töntigt ändå. Vissa blir så blyg om man börjar prata om bajsa, kissa, mens, diarré och sånt där man det händer ALLA och alla vet att alla gör sånna saker och då borde det inte vara så pinsamt men det är det ändå för vissa och det är sååå töntigt.

Men nu är jag hungrig så PEACE IN!!!

Kommentarer
Postat av: alix

haha lustig du!

2010-02-03 @ 00:14:23
URL: http://alixf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0